“
Dinner is better
when we eat together
“
Waarom kiezen als je alles van het menu kan proeven?
Verschillende hapjes in het midden van een lange tafel.
De gerechten worden gepresenteerd op grote mooie schalen.
Zo kunt u samen van deze schalen eten en genieten van elkaar en het eten tegelijk.
Indien u wenst, kunnen wij hier heerlijke passende wijnen bij serveren.
Hieronder vindt u onze Italian en French shared dinners
ITALIAN SHARED
VOORGERECHTEN
Bruschetta mix
Met carpaccio, forel en gegrilde groenten
Insalata caprese
Groene salade met buffelmozzarella, tomaten, pijnboompitjes en basilicumdressing
Gevulde champignon
Met Parmezaanse kaas en zontomaat
Crêspelle di spinaci
Dungebakken spinazie pannenkoekjes met crème fraîche, gerookte zalm en bieslook
Verschillende soorten oerbrood
Met hummus, kruidenboter, tapenade van olijven, gemarineerde olijven
HOOFDGERECHTEN
Gegrilde kippenborst
Met een roomsaus van basilicum
Zeebaarsfilet
Met een salsa van pomodori, rode ui, kappertjes en limoen
Mezzelune
Verse vegetarische pasta gevuld met groente en Grana Pedana
Ratatouille
Gegrilde groenten met knoflook
Patate
Gebakken nieuwe aardappeltjes in de schil met olijven, knoflook en citroen
NAGERECHTEN
Lemon cheesecake
In een amuseglaasje
Profiteroles
Soesjes gevuld met slagroom, overgoten met karamelsaus
Tiramisu
Traditioneel Italiaans nagerecht met mascarpone en koffie
PRIJS
Italian shared €47,50 per persoon
*per 25 personen komt er 1 personeelslid à €32,50 per uur bij

“
Dinner is better
when we eat together
“
FRENCH SHARED
VOORGERECHTEN
Franse uiensoep
Met een gruyère kaas bruschetta
Salade niçoise
Gemengde groene salade met tonijn, aardappel, haricotverts, ei en vinaigrette dressing
Terrine de légumes
Groenteterrine gevuld met o.a. groene asperges en cherrytomaatjes
Caesar salade
Salade van Romeinse sla met gerookte kip, bacon, ei, croutons en mosterddressing
Verschillende soorten oerbrood
Met hummus, kruidenboter, tapenade van olijven, gemarineerde olijven
HOOFDGERECHTEN
Noix de boeuf aux vin rouge
Runderrollade overgoten met een smaakvolle rode wijn saus en gebakken paddenstoelen
Filet de saumon
Zalmfilet in beurre blanc
Quiche
Gevuld met geitenkaas, paddenstoelen en bosui
Légumes provençale
Grof gesneden groenten waaronder paprika en courgette
Tarte aux pommes de terre
Huisgemaakte aardappelgratin
NAGERECHTEN
Bouffées farcies
Soesjes gevuld met rode vruchten mousse
Crème brûlée
Zachte vanille met een vers gebrand suikerlaagje
Mousse au chocolat
Huisgemaakte chocolademousse
PRIJS
French shared €47,50 per persoon
*per 25 personen komt er 1 personeelslid à €32,50 per uur bij