Image Alt

Shared dining

Dinner is better
when we eat together

Waarom kiezen als je alles van het menu kan proeven?
Verschillende hapjes in het midden van een lange tafel.
De gerechten worden gepresenteerd op grote mooie schalen.
Zo kunt u samen van deze schalen eten en genieten van elkaar en het eten tegelijk.
Indien u wenst, kunnen wij hier heerlijke passende wijnen bij serveren.

Hieronder vindt u onze Italian en French shared dinners

ITALIAN SHARED

VOORGERECHTEN

Bruschetta mix
Met carpaccio, forel en gegrilde groenten

Insalata caprese
Groene salade met buffelmozzarella, tomaten, pijnboompitjes en basilicumdressing

Gevulde champignon
Met Parmezaanse kaas en zontomaat

Crêspelle di spinaci
Dungebakken spinazie pannenkoekjes met crème fraîche, gerookte zalm en bieslook

Verschillende soorten oerbrood
Met hummus, kruidenboter, tapenade van olijven, gemarineerde olijven

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde kippenborst
Met een roomsaus van basilicum

Zeebaarsfilet
Met een salsa van pomodori, rode ui, kappertjes en limoen

Mezzelune
Verse vegetarische pasta gevuld met groente en Grana Pedana

Ratatouille
Gegrilde groenten met knoflook

Patate
Gebakken nieuwe aardappeltjes in de schil met olijven, knoflook en citroen

NAGERECHTEN

Lemon cheesecake
In een amuseglaasje

Profiteroles
Soesjes gevuld met slagroom, overgoten met karamelsaus

Tiramisu
Traditioneel Italiaans nagerecht met mascarpone en koffie

PRIJS

Italian shared €47,50 per persoon

*per 25 personen komt er 1 personeelslid à €32,50 per uur bij

Dinner is better
when we eat together

FRENCH SHARED

VOORGERECHTEN

Franse uiensoep
Met een gruyère kaas bruschetta

Salade niçoise
Gemengde groene salade met tonijn, aardappel, haricotverts, ei en vinaigrette dressing

Terrine de légumes
Groenteterrine gevuld met o.a. groene asperges en cherrytomaatjes

Caesar salade
Salade van Romeinse sla met gerookte kip, bacon, ei, croutons en mosterddressing

Verschillende soorten oerbrood
Met hummus, kruidenboter, tapenade van olijven, gemarineerde olijven

HOOFDGERECHTEN

Noix de boeuf aux vin rouge
Runderrollade overgoten met een smaakvolle rode wijn saus en gebakken paddenstoelen

Filet de saumon
Zalmfilet in beurre blanc

Quiche
Gevuld met geitenkaas, paddenstoelen en bosui

Légumes provençale
Grof gesneden groenten waaronder paprika en courgette

Tarte aux pommes de terre
Huisgemaakte aardappelgratin

NAGERECHTEN

Bouffées farcies
Soesjes gevuld met rode vruchten mousse

Crème brûlée
Zachte vanille met een vers gebrand suikerlaagje

Mousse au chocolat
Huisgemaakte chocolademousse

PRIJS

French shared €47,50 per persoon

*per 25 personen komt er 1 personeelslid à €32,50 per uur bij

INTERESSE IN ONZE
SHARED DINNERS?
VUL HIERNAAST HET CONTACTFORMULIER IN!